Home     Kickstarter 250 ml
Kickstarter 250 ml

Kickstarter 250 ml


Organic 4 Life KickStarter is een superieure natuurlijke bio- organische stimulator, en bevat Stikstof, Fosfor en Kalium voor een krachtig stimulerend effect op het groei- en bloeiproces.


Euro 16.26

Artikelcode: 8916

Kickstarter 250 ml


  • Productinformatie

Kickstarter

Organic 4 Life KickStarter is een superieure natuurlijke bio- organische stimulator, en bevat Stikstof, Fosfor en Kalium voor een krachtig stimulerend effect op het groei- en bloeiproces. Aan de unieke zeer geconcentreerde samenstelling en revolutionaire werking van dit product, is jarenlange research voorafgegaan.

Organic 4 Life KickStarter is een complete, zorgvuldig samengestelde biomix van organische stoffen en mineralen, die essentieel zijn in de groei- en bloeifase.

De actieve stoffen van Organic 4 Life KickStarter werken snel en effectief, worden vrijwel direct door de plant opgenomen en stimuleren een krachtige, optimale groei- en bloei.

Aanwezigheid van fosfaten is voor de plant een extra stimulans voor het aanmaken van bloeihormonen. Organic 4 Life KickStarter voorziet de plant van extra Stikstof, Fosfor en Kalium in de groei- en bloeifase, en stimuleert de vorming van bladgroen voor meer energieproductie.

Het stimuleert de groei van alle groene delen, houdt de celspanning in stand en bevordert de stevigheid van de plant. Hierdoor ontstaan mooie sterkere planten, met compactere, hardere en zwaardere vruchten