Home     Knoflook preventief 1 liter
Knoflook preventief 1 liter

Knoflook preventief 1 literEuro 24.81

Artikelcode: 8099

Knoflook preventief 1 liter


  • Productinformatie

Rogis is verkrijgbaar als spray en als concentraat. Met het concentraat kun je overigens zelf ook gemakkelijk je eigen spuitvloeistof maken door het te verdunnen met water. Door het middel toe te voegen aan je voedingswater, wordt het opgenomen in de sapstroom van je plant, waardoor deze onaantrekkelijk wordt voor ongedierte zoals spint. Het mooie hiervan is, dat je plant er geen enkele hinder van ondervindt, maar dat het middel via de sapstroom wel overal in de plant komt, in tegenstelling tot bij het spuiten van gif.
Het mooie hiervan is, dat je plant er geen enkele hinder van ondervindt, maar dat het middel via de sapstroom wel overal in de plant komt, in tegenstelling tot bij het spuiten van gif.
Nu vraag jij je natuurlijk meteen af of het knoflookmengsel geen knoflooksmaak aan je groente geeft. De spint houdt dan misschien niet van knoflookgroente, wijzelf hebben ook liever geen knoflooksmaak aan onze planten. Dit kun je voorkomen door minimaal tien dagen te stoppen met Rogis. Het middel verdwijnt dan vanzelf weer uit de sapstroom en je groenten en fruit smaakt zoals je dat gewend bent.

Rogis is bij JOZA verkrijgbaar in 750 ml (kant en klaar om te spuiten) 0,5 liter (goed voor 10 liter spuitvloeistof) en 1 liter (goed voor 20 liter spuitvloeistof). De spray helpt ook goed tegen meeldauw, een veel voorkomende schimmel die eruit ziet als wit poeder op de bladeren. Onthoudt dat Rogis wel de symptomen bestrijdt, maar dat je natuurlijk ook de oorzaak van je meeldauw probleem moet aanpakken.

Door eenmaal per week Rogis Garlic toe te voegen aan je voeding wordt de plant onaantrekkelijk voor ongedierte dat vooral van de sappen in de plant leeft.
De Egyptenaren wisten 2500 jaar geleden al dat knoflook speciale eigenschappen heeft, en vormt nu dus de basis van deze natuurlijke ongediertebestrijder.

Hoe werkt het?
Dit knoflookconcentraat wordt rechtstreeks opgenomen in de sapstroom van de plant.
Spint (en ander ongedierte) gaat op de loop voor de geur van de plantensappen en sterft vervolgens uit.

Gebruiksaanwijzing
- 1 x per week (tijdens de hele cyclus) meegeven in het voedingswater in de verhouding: 100 ml concentraat op 100 liter water.
- Heb je al last van spint, dan de eerste keer een shockbehandeling: 500 ml concentraat op 100 liter.
- Een week voordat u gaat oogsten van uw eerste groente of fruit stopt u met Rogis Garlic geven. Na een aantal dagen verdwijnt de smaak en de geur. Hierdoor zal je eindproduct niet naar knoflook smaken of ruiken.

Als je Rogis Garlic preventief gebruikt, dus vanaf de 1ste week in de voeding, heeft het sowieso wat voordelen
1. Met het spuiten van gif bereik je niet alle hoekjes en gaatjes in de ruimte en de onderkant van de bladeren.
2. Dit knoflookconcentraat wordt meegegeven met het voedingswater en wordt dus in dezelfde concentratie opgenomen door ALLE planten, ook de buitenste.

Men kan Rogis Garlic ook gebruiken als Spray, zeker handig als je al een plaag hebt
Of men gebruikt de 750 RTU Spray of mengt 50 ml Concentrate Spray op 1 liter water.
Vervolgens eenmaal per week het gebladerte aan boven en onderzijde inspuiten.

Bij aanwezigheid van meeldauw : In dezelfde verhouding 5 dagen achter elkaar toepassen.